Free songs
1 December 2015,
 Off

binary options

uk fsa binary options Atesia: Agim
Mbiemri: Hatibi
Datelindja: 1.02.1967
Vendlindja: Tirane
Vendbanimi: Tirane
Gjendja Civile: I martuar

opzione binaria di prova gratuita 1981- 1985 Shkolle e mesme e Pergjithshme “Sami Frasheri“ me rezultate
shume te mira.

diplome “Mjek i Pergjithshem“

Experienca profesionale
1990- 1992 Mjek i pergjithshem ne Spitalin e Rreshenit dhe te Kurbneshit

1992 Mjek ne Spitalin Universitar “Shefqet Ndroqi“ Tirane

1992-1996 Specializim per Anestezi – Reanimacion

2001- 2011 Shef I Repartit te Reanimacionit ne sherbimin e kirurgjise thorakale
dhe Ortopedise ne Spitalin Universitar “Shefqet Ndroqi“ Tirane

2011 Mjek Anestezist -Reanimator ne repatin e Reanimacionit ne
sherbimin e kirurgjise thorakale , kirurgjise se pergjithshme +Ortopedise
ne Spitalin Universitar “Shefqet Ndroqi“ Tirane

2009 – Mjek Anestezist -Reanimator Part – Time ne Spitalin “Amavita“
Trajnime dhe Konferenca
Pjesemarres ne sesionet shkencore te organizuara nga shoqata e Pneumologeve
me referime dhe perkthime.
Diplome per pjesemarrjen ne sesionin “Trajtimi I dhimbjes“ organizuar nga
Sherbimi I Anestezi-Reanimacionit,Spitali Ushtarak dhe Specialiste amarikane

01.01.2010 Pjesemarres ne Konferencen e X-te te shoqates Anestezi-Reaniamacion

01.01.2010 Referent me temen “Tromboembolia Pulmonare“

22.10.2010 Pjesemarres ne konferencen 18-kirurgjikale Shqiptare

11.11.2010 The Year of Lung
01.01.2011 Pjesemarres ne konferencen “ Menaxhimi I emergjencave ne shendet
publik“
18.03.2011 Pjesemarres ne konferencen vjetore te shoqates se
“Anestezi – Reanimatoreve te Shqiperise“
28.05.2011 Pjesemarres ne konferencen “Strategjia e trajtimit dhe parandalimit
te ashtmes bronkiale“ ( sipas GINA 2010)
11.11.2011 Pjesemarres ne konferencen 19 kirugjikale Sqiptare

16.12.20122 Pjesemarres ne konferencen “Infeksionet e Rrugeve te poshtme
respiratore“
27.04.2012 Pjesemarres ne konferencen e 8 Kombetare te dhimbjes

26.11.2012 Pjesemarres ne Konferencen e 20 Kirurgjikale Shqiptare

Vazhdon te jete pjesemarres aktiv ne aktivitetet e tjera qe zhvillohen ne Spital dhe
jashte tij………

Te tjera:
Gjuhet e Huaja: Frengjisht, Italisht
Aftesi Kompjuterike ne Paketen Microsoft Office

Comments are closed.