Free songs
2 December 2015,
 Off

iq option best broker EUGLENT  HOXHA

Adresa: Rr. Vllazën Huta, Nr. 103, Tiranë

Celular: 067 40 50 855

Email: euglenthoxha@yahoo.com

binäre Optionen Agentur youtube  

binary options zecco  

binary options  

binary options trading system striker9 PERVOJË PUNE:

 

Mars 2007-në vazhdim         Spitali Universitar “Nënë Tereza”, Shërbimi Onkologji           Tiranë

Onko-Gjinekolog

 

Janar 2002-Janar 2006         Specializim pranë Maternitetit “Mbretëresha Geraldinë”         Tiranë

Obstetër-Gjinekolog

 

Korrik 2000-Dhjetor 2002     Spitali Tepelenë, Pavioni Pediatri – Stazh                                Tepelenë

Mjek i Përgjithshëm

 

 

 

EDUKIMI:

 

2000                   Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Mjekësisë                                              Tiranë

Mjek i Përgjithshëm

 

 

2006                   Universiteti i Tiranës, Materniteti “Mbretëresha Geraldinë”

Obstetër-Gjinekolog                                                                                             Tiranë

 

 

TRAJNIME:

                   Educational Cancer Convention Lugano, Zvicer 2-4 Korrik, 2009

 

Corso di Formazione ed Aggiornamento in Fisiopatologia Cervico-Vaginale

e Vulvare, Colposcopia e Malattie a Trasmissione Sessuale, 20-23 Prill, 2009

 

Kongresi i Parë Kombëtar i Gjinekologjisë,

 

Konferenca Kombëtare “Hipertensioni dhe Shtatëzania”, 28 Qershor, 2003

 

 

PUNËT SHKENCORE/

Kopani F. MD, Hoxha E. MD, Zeqaj E. MD. Kalci-bllokuesit në trajtimin e lindjes premature.

Paraqitur në Konferencën Mediko-Kirurgjikale, Tiranë 2005

 

 

 

GJUHËT E HUAJA:

 

Anglisht – Mbrojtur pranë Fakultetit të Gjuhëve te Huaja, Universiteti i Tiranës

 

Italisht – Mbrojtur pranë Fakultetit te Gjuhëve te Huaja, Universiteti i Tiranës

Comments are closed.