Free songs

Kirurg, Onkolog

Adresa:75/3 Rruga Pjeter Budi,Tirane

Celular:+355694000244

Email:agimkaraj@live.com

www.agimkaraj.com

 

PERVOJE PUNE:

 • 1979-2013    Spitali Universitar “Nene Tereza”, Sherbimi i kirurgjise onkologjike,kirurg,onkolog;
 • 1989-1990   Instituti Goustav Roussi,Paris, Specializim per kirurgjine e kancerit se zorres se trashe
 • dhe rektumit.
 • 1975-1979   Spitali Universitar “Nene Tereza”, Sherbimi i Kirurgjise se pergjithshme dhe kirurgjise
 • Plastike,(specializim).

 

EDUKIMI:

 • 1968-1974    Universiteti i Tiranes,Fakulteti i mjekesise, Me rezultate te shkelqyera me mesatare 9.7
 • Dhene provimin e gjuhes angleze me rezultatin Nente(9) dhe te gjuhes frenge me rezultatin 10, prane fakultetit te gjuheve te huaja,Tirane.
 • Dhene provimin e onkologjise se pergjithshme prane universitetit te Tiranes me noten 10.
 • Dhene provimin e kirurgjise se pergjithshme me Noten 10 prane universitetit te Tiranes.

 

TRAJNIME:

 

Kam bere shume trajnime jashte shtetit.Disa nga keto:

 • 2009-2007   Instituti Evropian i tumoreve Milano.
 • 2008-2005   Shkolla ballkanike e onkologjise,Greqi.
 • 2007   Spitali Carrara,Firenze,kirurgjia e gjirit dhe

Onkoplastika:

 

 • 2005  European school of oncology,France. (Ne kete shkolle jam perfaqesues per Shqiperine.)
 • 2004  Instituti i tumoreve ne Bari.

 

PUNET SHKENCORE/PREZANTIMET

 

 • 2008   Kongresi i shtate i unionit ballkanik te onkologjise, Turqi.
 • 2008   Wiley Blackwell, Colorectal Disease vol 10,supp 2 “The management of retrorectal tumours”,Artikull.
 • 2007  Referate ne institutin Evropian te onkologjise ne Milano mbi teknikat e reja ne onkoplastiken e gjirit.
 • 2006  Konferenca e gjashte kombetare e mjekesise interne Epidemologjia e semundjeve te brendshme,abstrakt. Hotel Tirana,Prezantim.
 • 2006    Trajtimi kirurgjikal i kancerit te gjirit pas Tamoxifenit. Prezantim,Novartis.
 • 2005   Kanceri,aktualiteti dhe perspektiva.Workshop,Roche
 • 2000   Anastomozen endokoloanale mbas rezeksionit radikal te rektumit,referat ne kongresin ballkanik te patologjise kolorektale, Athine.
 • Kirurg dhe Onkolog me eksperiencë të madhe në shumë fusha të kirurgjisë oknologjike, si atë të kirurgjisë së gjirit, të zorrës së trashë dhe rektumit.
 • Realizuar në këtë lëmë operacionet e kohëve të fundit me ruajtje të sfinterit anal në kirurgjinë e qafës e kokës duke realizuar në Shqipëri për herë të parë kyrazhe të këtij regjioni.
 • Në lëmin e kirurgjisë së testeve, arritur rezultate të larta në kyrazhe lumboaortike
 • Eksperiencë  të madhe në kirurgjinë e gjirit.Përveç operacioneve radikale me heqje të gjirit, realizuar edhe operacione me ruajtje të gjirit duke përfshirë këtu edhe operacionet e onkoplastikës së gjirit.Këto konsistojnë në zvogëlimin e gjirit në rastin e patologjive tumorale, në zmadhimet e tij, në protezimet e gjirit me silikon pas operacioneve radikale të gjirit, të cilat bëhen menjëherë pas operacionit ose në distancë prej tij.
 • Realizuar operacionet më të specializuara ne Shqiperi për trajtimin e kancerit të lëkurës dhe kancerit të nishaneve (melanomës).