Free songs
Emri:

DASHAMIR GJERGJI

Seksi: Mashkull
Mosha: 43
Kombesia: Shqiptar
Tel: 042240750
Celular: 0672036611
E-mail: gjergjid2000@yahoo.com
Specialitetet: Endokrinologji
Procedurat: EKO TIROIDE&ABDOMINALE
Kualifikime profesionale
PHD 2009-vazhdim QSUT-TIRANE ROLI I FNA NE DIAGNOSTIKIMIN E KANCERIT TE TIROIDES NE VENDIN TONE
MASTER-ENDOKRINOLOGJI 2003 STAMBOLL-TURQI TRAJTIMI ALTERNATIV I AKROMEGALISE.
MASTER EKONOMI-ADMINISTRIM PUBLIK 2007-2009 UT-FAKULTETI EKONOMISE VLERSIME KRAHASUESE TE SISTEMEVE TE NDRYESHME MENAXHERIALE SHENDETSORE.
TRAINIM NE EKOGRAFI 2005 ROME-ITALI EKOGRAFIA E TIROIDES
KURS EKOGRAFIE 2008 QSUT-TIRANE EKO REGJIONI I QAFES DHE ABDOMINALE
POSTGRADUATE CLINICAL COURSE 2008 LA VALETA -MALTE SINOPSIS MBI TERAPINE ENDOKRINE.
SUMMER SCHOOL in ENDOCRINOLOGY 2009 ESTONI CURRENT DIAGNOSTIC AND TREATMENT IN ENDOCRINOLOGY
EASD CONGRESS 2006 DANIMARKE EUROPEAN ASSOCIATION DIABETES STUDY 42 CONGRRESS.
WORLD DIABETES CONGRESS 2009 MONTREAL-CANADA WORLD DIABETES CONGRESS
EASD CONGRESS 2009 VIENE-AUSTRI 45 EUROPEAN DIABETES STUDY
EUROPEAN ENDOCRINE CONGRESS 2008 BERLIN-GERMANY KONGRESI VJETOR EVROPIAN I ENDOKRINOLOGJISE
EASD CONGRESS 2010 STOKHOLM-SUEDI KONGRESI 46 VJETOR EVROPIAN I DIABETIT
WORLD THYROID CONGRESS 2010 PARIS-FRANCE KONGRESI I 14 BOTEROR I TIROIDES
UPDATE IN ENDOCRINOLOGY 2004 ROME-ITALI TAKIMI i perbashket AMERICAN ASSOCIATION of CLINICAL ENDOCRINOLGIST&ASSOSACIONE MEDICI ENDOCRINOLOGI ITALIA per zhvillimet me te fundit diagnostike dhe terapeutike ne endocrinologji.
SLEEP BREATHING APNEA CONFERENCE 2011 PRAGE-CEKI SLEEP BREATHING APNEA IN OBESITY
EASD CONGRESS 2011 LISBON-PORTUGALI 47 EUROPEAN DIABESTES STUDY CONGRESS.
TRAINIM -MJEKESI NUKLEARE 2005 ATHINE-GREQI TRAINIM NE SHINTIGRAFINE E TRIOIDES
WORLD DIABETES CONGRESS 2011 DUBAI Kongresi boteror i diabetit.
Botime mjek√ęsore
2003 Acromegaly diferent treatment Turkish journal of endocrinology
2003 Obesity and sex-bindig globulin Turkish journal endocrinology
2009 Laser-ablacioni i nodujve te tiroides Revista e urdherit te mjekut