Free songs

DIAGNOSTIKË / CHECK UP


Konsulta / Vizita me mjekun specialist

>Alergologji

>Anesteziologji

>Endokrinologji

>Kardiologji

>Kirurgji e Përgjithshme

>Obstetrikë Gjinekologji

>Okulistikë

>Onkologji

>Pneumologji

>Analiza të përgjithshme

>Ekografi

>Imazheri: Grafi, Mamografi, CT Skaner


iq option earnings KIRURGJI E SPECIALIZUAR

>Biopsitë incizionale dhe ekcizionale

>Biopsia axilare e sentinelës me Patent blu

>Fibradenomat, Kistet mamare

>Rezeksionet sektoriale të gjirit me qëllim kurativ dhe diagnostik dhe rikonstruksioni kozmetik sipas Le jour apo Bennelli

>Kirurgji Plastike

>Mamektomitë e modifikuara Madden, Patey

>Rikonstruksione të lehta me protezë në rastet e kancerit të gjirit

>Ndërhyrje kirurgjikale në zona kanceroze të kancerit të lëkurës për biopsi në të gjitha pjesët e trupit, përfshirë mbulim defektesh me plastikë të lirë ose lembo

>Ndërhyrje kirurgjikale për biopsi për kancerin e buzës

>Kurazhe të lehta linfonodulare në rastet e metastazimit regjional të kancerit të lëkurës dhe buzës

>Ndërhyrje kirurgjikale për biopsi i nishaneve dhe melanomave

>Ndërhyrje kirurgjikale për biopsi i tumoreve të indeve të buta

>Ndërhyrje kirurgjikale i tumoreve të testikujve për qëllim diagnostik

>Biopsi të kolumuterit me pincë kirurgjikale dhe amputacion i qafës nga poshtë


Option Giants binäre Optionen TRAJTIM KIMIOTERAPI

>Kimioterapi për trajtimin e patologjive malinje


Binäre Optionen kostenlose Testversion Our address:
  • Rruga Pjeter Budi, prane Ambasades Suedeze, Tirane

opzioni binarie Phone number:
  • +355694000266